Persoonlijk consult
Tijdens onze kennismaking vertel jij wat je in de weg zit en maak ik een helderziende scan van je aura.
Dan doe ik je een voorstel hoe ik samen met het Universum verbetering in jouw situatie kan brengen. Dit kan op het fysieke maar ook op het psychische vlak liggen.
Je groeit daarna naar een nieuw energetisch lichaam wat effect heeft op je lichamelijk functioneren.
Voorbeelden van behandeling zijn: energetisch reinigen, innerlijke reis, chrystal healing en automatisch schrijven.
Persoonlijke consulten op afspraak in Neuenhaus (DE) of bij jou thuis. Je vraagt het aan per mail of per telefoon.

Schriftelijk consult
Via schriftelijk consult is het mogelijk een brief te ontvangen van een persoon die geen stoffelijk lichaam (meer) heeft, bijvoorbeeld overleden personen, gidsen, engelen of heilige personen.
Je geeft in je aanvraag aan welk persoon jouw brief mag schrijven, waarbij je ook vragen kunt stellen, voorbeelden:
– Ik wil graag antwoord hoe ik nu verder moet, of
– Welke dingen wil mijn Gids graag aan me vertellen, of
– Specifieke vragen aan een overleden dierbaar persoon.
Schriftelijke consulten vraag je aan per mail: marga.van.waveren@gmail.com.

WorkshopAutomatisch schrijven kun je zelf leren. Dit kan in groepsverband maar ook tijdens een persoonlijk consult. Velen gingen jou al voor. Sommigen gebruiken dit voor hun privé leven en anderen gebruiken dit ook om als medium een waardevol schriftelijk helderziend advies te geven aan anderen.

TARIEVEN PRIVÉ:

Persoonlijk consult: Uurtarief is € 80,00, incl. BTW. Een uitgebreid consult met healing omvat minimaal twee uur.
Schriftelijk consult:Maak € 33,00, incl BTW, over op ING rekening nummer : NL98INGB0000392464 t.n.v. M.E.W. van Waveren.
Workshop Automatisch Schrijven:in persoonlijk consult: € 160,00 =
In een groep: afhankelijk van de grootte van de groep.


TESTIMONIALS:

“Lieve, lieve Marga,
Graag wil ik je nog uit de grond van mijn hart bedanken voor onze prachtige ontmoeting op 4 december 2016 en het onvergetelijke en levensreddende consult dat ik van je mocht ontvangen. Want dat was het lieve schat. De afgelopen week was nog erg verwarrend en vol van gemengde gevoelens, van angst, verdriet en onzekerheid. Maar gaandeweg voelde ik het levensgeluk in mij terugstromen en kon ik blij zijn.
En het mooiste was dat ik mijn moeder heb kunnen vergeven en oprecht kon zeggen mama ik hou van je . Ik voel dat ze bij me is en me helpt om weer in balans te komen. Zoals ik al zei, het begon in Rijswijk, het eindigde er en er ontstond daar ook een nieuw begin. Dank, heel veel dank hiervoor lieve Marga.
…….
Mevrouw YvG te Z.”

22-3-2017

“Marga,

Een lieve dankjewel voor je boek met prachtige kaarten set. Dit ervaar ik als zeer waardevol. Je automatisch schrijven is zeer helder en uitgebreid. Duidelijke boodschap en soms ook confronterend maar o zo waar.  Wanneer jij mijn gids voor mij laat schrijven, herken ik mezelf absoluut in de omschrijving. Heel mooi. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is de nazorg die je geeft. “Begrijp je wat is geschreven, is alles je duidelijk of wil je nog extra uitleg?” Dat zijn de vragen die je na afloop stelt. Nogmaals dank.

Liefs Rianne”