WETTEN VAN HET UNIVERSUM

Een Engel op aarde worden

collage

HIER BESTELLEN

winkelprijs €  47,50
isbn 9 789081 072519


Marga van Waveren heeft samen met haar Gidsen dit boek met kaarten tot stand laten komen. Het boek biedt jouw leven een gemakkelijke methode om minder pijn te ervaren en meer vreugde toe te laten.
Volgens het E5 model wordt uitgelegd hoe jouw leven stap voor stap mag veranderen, met behulp van Gidsen, die altijd voor je klaarstaan.
Er is een hoofdstuk geschreven door Jezus Christus, de Verlosser. Hij heeft het genoemd: “Wat je nog moet weten”.
De Aartsengel Michael heeft een toevoeging geschreven: “De eigenschappen van Engelen”.

Met behulp van het E5 model ontdek je de weg om een Engel op aarde te worden.

Vanuit de Hemel is de zoektocht van mensen om het leven op aarde te bevatten waargenomen. Via dit E5 model ervaar je de essentie van het leven zoals het is bedoeld. De gechannelde tekst in het boek, samen met de kaarten, maken je stap voor stap bewust van de liefdevolle kerneigenschappen van je ziel, je lichaam en je geest. Je leert deze drie elementen in harmonie zelf aansturen. Zodra de aanwijzingen van het E5 model jouw eigenschappen worden, ervaar je minder pijn, meer Liefde, zekerheid en wat jouw waarde in het Universum is. Lees het met je ziel, omdat deze stof door Gidsen in de taal van de Liefde is geschreven. Tijdens het lezen zul je ervaren dat deze informatie tot je komt via de weg van ontvangen, ondervinden, beleven en begrijpen. Dit E5 model leidt je naar een nieuw Liefdevol bewustzijn, naar ontspanning en naar acceptatie.

Hoe gebruik je het boek  met kaarten:

Je begin met Fase 1, Wet 1: dit is “Balans tussen verstand ~ gevoel”. Je zet deze kaart neer op een plaats waar je elke dag vaak naar kijkt. Je leest de tekst van de kaart: “Deze Gids helpt je om in evenwicht te komen met je zelf als één geheel en leert je om al je zintuigen te ontwikkelen”. Vervolgens lees je de tekst uit het boek. Je opent je hart voor deze Gids en ontvangt de energie van deze Gids.
Zorg dat je volledig openstaat om de liefdesenergie van deze Gids te ontvangen.
Dit herhaal je elke dag van week 1.
Week 2 vervolg je met Fase 1, Wet 2: “Houden van jezelf”. Je leest de kaart plus de Wet uit het boek en laat de liefdesenergie van déze Gids toe, nét zoals Fase 1, Wet 1.
Op deze manier ontvang je elke week een nieuwe Wet, zodat je aan het eind van het jaar (= 52 weken = 52 Wetten) precies bent zoals je graag wilt zijn. Je trilling gaat namelijk omhoog van aarde-energie naar Hemel-energie. Dit heeft tot gevolg dat je beter begrijpt waarom je aarde bent, wat je aan het leren bent en dat je je minder zorgelijk voelt.
Je kunt deze cyclus jaar na jaar blijven herhalen omdat je trilling dan meegaat met de energie van de veranderende aarde. Net zolang totdat je voelt dat je bent wie je graag wilt zijn: Een engel op aarde.